Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alidd2322 sorkh-abi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozin is nu in balbezit. Met opzet legt Siamiadi zijn tegenspeler op de grond. Siamiadi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Vobo is nu in balbezit. Alam verovert de bal door een tackle van achteren. Rozin onderschept slim de pass. Klungelig pakt Vobo de bal. Vobo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Liib bereikt de bal nog maar net als eerste. Liib passt de bal in één keer door. Akhlaqi is nu in balbezit. Akhlaqi draait met de bal, schiet en ... Mumtazi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alidd2322 - sorkh-abi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alidd2322 44%, sorkh-abi 56%.
alidd2322 - sorkh-abi 1:0

46e minuut.
Sad Hujayrah is nu in balbezit. Sad Hujayrah geeft de bal voor. Mazlum probeert naar een medespeler te passen. Akhlaqi rent richting de bal. Akhlaqi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mkadmi kan de bal niet met de borst controleren. Mkadmi speelt de bal door. Khadim rent richting de bal. Siamiadi verovert de bal door een tackle van achteren. Siamiadi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Liib rent richting de bal. Liib passt de bal zonder na te denken. Belbajid heeft problemen om de bal te vangen. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alidd2322 - sorkh-abi 1:1

74e minuut.
Akhlaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadim verovert de bal door een tackle van achteren. Nemazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhlaqi is nu in balbezit. Akhlaqi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Khadim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ala komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alidd2322 41%, sorkh-abi 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alidd2322 - sorkh-abi 1:1