Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
perspolic AC Milano Iran
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


1e minuut.
Tazi is nu in balbezit. Ammini verovert de bal door een tackle van achteren. Yaqtin is nu in balbezit. Ammini is nu in balbezit. Ammini draait met de bal, schiet en ... Lahcen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ammini draait met de bal, schiet en ... Lounes controleert de bal met de borst. Eudeline rent richting de bal. Eudeline geeft een lange en hoge pass. Nijhhuis heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

41e minuut.
Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif probeert naar een medespeler te passen. Ghurani rent richting de bal. Ghurani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Machranai de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perspolic 50%, AC Milano Iran 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
perspolic - AC Milano Iran 0:0

48e minuut.
Nijhhuis verovert de bal door een tackle van achteren. Nijhhuis passt de bal zonder na te denken. Salimpour is nu in balbezit. Ghurani is nu in balbezit. Ghurani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Qazai geeft de bal voor. Armanjani kopt de bal weg. Yaqtin heeft problemen om de bal te vangen. Yaqtin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ammini de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolic - AC Milano Iran 1:0

69e minuut.
Yazdanyar geeft een hoge lob. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif passt de bal met de wreef. Ghurani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Abdelmajid rent richting de bal. Ghurani rent richting de bal. Mualimi rent richting de bal. Ghurani verovert de bal door een tackle van achteren. Ghurani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Armanjani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lounes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammini verovert de bal door een tackle van achteren. Ammini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif passt de bal in één keer door. Mualimi speelt de bal door. Ammini rent richting de bal. Ammini schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
perspolic - AC Milano Iran 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perspolic 41%, AC Milano Iran 59%.
perspolic - AC Milano Iran 2:0