Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea IFC RED Team FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman rent richting de bal. Hoveyda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thabet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Thabet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haqiqat met een snelle inworp. Benachour rent richting de bal. Benachour schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ardabili geeft de bal voor. Hakala speelt de bal door. Garoussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misbahi verovert de bal door een tackle van achteren. Misbahi draait met de bal, schiet en ... Nafarzani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Thabet speelt de bal door. Avarigan is nu in balbezit. Avarigan passt de bal met de wreef. Joman is nu in balbezit. Joman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hoveyda passt de bal met de wreef. Amouzegar probeert naar een medespeler te passen. Haqiqat bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqiqat schiet op doel. Nafarzani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea IFC - RED Team FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea IFC 59%, RED Team FC 41%.
Chelsea IFC - RED Team FC 1:0

50e minuut.
Benachour is nu in balbezit. Benachour passt de bal met de wreef. Misbahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misbahi haalt uit met een fantastische trap. Nafarzani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea IFC - RED Team FC 2:0

51e minuut.
Amouzegar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burujirdi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mahallati geeft een lange en hoge pass. Ardabili kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mahallati de bal onder controle te krijgen. Avezaat rent richting de bal. Avezaat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Burujirdi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haqiqat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misbahi is nu in balbezit. Misbahi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Benachour probeert naar een medespeler te passen. Hakala is nu in balbezit. Hakala passt de bal in één keer door. Benachour is nu in balbezit. Benachour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea IFC - RED Team FC 3:0

89e minuut.
Mahallati is nu in balbezit. Joman rent richting de bal. Joman passt de bal met de wreef. Avezaat is nu in balbezit. Avezaat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea IFC 45%, RED Team FC 55%.
Chelsea IFC - RED Team FC 3:0