Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RED Team FC Chelsea IFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Hakala is nu in balbezit. Joman onderschept slim de pass. Joman passt de bal zonder na te denken. Avezaat is nu in balbezit. Avezaat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Avezaat is nu in balbezit. Avezaat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Er-Rai met een harde bal richting middenveld. Thabet kan de bal niet met de borst controleren. Joman rent richting de bal. Joman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Haqiqat met een snelle inworp. Hoveyda rent richting de bal. Met opzet legt Joman zijn tegenspeler op de grond. Joman krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Thabet onderschept slim de pass. Joman rent richting de bal. Hoveyda is nu in balbezit. Joman onderschept slim de pass. Joman draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RED Team FC - Chelsea IFC 1:0

15e minuut.
Thabet probeert naar een medespeler te passen. Hakala speelt de bal door. Avarigan probeert de bal met de borst te controleren. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hakala is nu in balbezit. Joman verovert de bal door een tackle van achteren. Joman speelt de bal door. Avezaat rent richting de bal. Avezaat draait met de bal, schiet en ... Er-Rai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Awji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Avarigan onderschept slim de pass. Avarigan geeft de bal voor. Klungelig pakt Mahallati de bal. Avezaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Avezaat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Misbahi rent richting de bal. Thabet verovert de bal door een tackle van achteren. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misbahi is nu in balbezit. Misbahi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hakala geeft een hoge lob. Thabet rent richting de bal. Thabet passt de bal met de wreef. Joman rent richting de bal. Joman haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED Team FC 37%, Chelsea IFC 63%.
RED Team FC - Chelsea IFC 1:0

46e minuut.
Hoveyda is nu in balbezit. Joman is nu in balbezit. Joman met een sublieme pass. Avezaat is nu in balbezit. Avezaat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RED Team FC - Chelsea IFC 2:0

56e minuut.
Avarigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi onderschept slim de pass. Misbahi is nu in balbezit. Tiabi rent richting de bal. Tiabi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Tiabi de bal onder controle te krijgen. Bakhtiar rent richting de bal. Hunyadi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hunyadi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED Team FC 53%, Chelsea IFC 47%.
RED Team FC - Chelsea IFC 2:0