Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vakil Abad tehran stars
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.6 gemiddelde waardering 15.2
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Ansary bereikt de bal nog maar net als eerste. Akram onderschept slim de pass. Akram passt de bal in één keer door. Boumijel bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumijel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ettayeb raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yaseen komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Asgari speelt de bal door. Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Akram probeert naar een medespeler te passen. Boumijel rent richting de bal. Boumijel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Fekih de bal. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya speelt de bal door. Eudeline rent richting de bal. Eudeline draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fuhrabi probeert naar een medespeler te passen. Akram rent richting de bal. Yaseen begaat een overtreding. Yaseen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakil Abad 60%, tehran stars 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vakil Abad - tehran stars 0:0

49e minuut.
Mudakar is nu in balbezit. Mudakar met een sublieme pass. Bejaoumi is nu in balbezit. Bejaoumi probeert naar een medespeler te passen. Keren heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bejaoumi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kanzani de bal. Yaseen rent richting de bal. Yaseen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Ansary is nu in balbezit. Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansary tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ansary krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Kanzani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khamenei komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Boumijel probeert de bal met de borst te controleren. Yaseen rent richting de bal. Khamenei is nu in balbezit. Boumijel rent richting de bal. Boumijel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakil Abad - tehran stars 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakil Abad 49%, tehran stars 51%.
Vakil Abad - tehran stars 0:1