Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milano Iran sorkh-abi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Abdelmajid onderschept slim de pass. Abdelmajid speelt de bal door. Klungelig pakt Nemazi de bal. Ghurani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano Iran - sorkh-abi 1:0

5e minuut.
Hushmand onderschept slim de pass. Hushmand probeert naar een medespeler te passen. Ghurani speelt de bal door. Armanjani is nu in balbezit. Armanjani haalt uit met een fantastische trap. Burujirdi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano Iran - sorkh-abi 2:0

12e minuut.
Shahy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tazi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Armanjani de bal. Armanjani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ibn-Latif speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jayhoon zal de hoekschop nemen. Vobo probeert de bal met de borst te controleren. Vobo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ghurani is nu in balbezit. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani begaat een overtreding. Bahri roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bahri kan niet meer verder spelen. Hunyadi komt het veld opgelopen. Hunyadi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Khomeini rent richting de bal. Vobo verovert de bal door een tackle van achteren. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hushmand geeft een hoge lob. Daar is Rais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Hushmand zijn tegenspeler op de grond. Hushmand krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Rozin kan de bal niet met de borst controleren. Ibn-Latif rent richting de bal. Rozin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo haalt uit met een fantastische trap. Lahcen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milano Iran 40%, sorkh-abi 60%.
AC Milano Iran - sorkh-abi 2:0

60e minuut.
Lounes rent richting de bal. Vobo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lounes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ibn-Latif zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shahy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani verovert de bal door een tackle van achteren. Ghurani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milano Iran 39%, sorkh-abi 61%.
AC Milano Iran - sorkh-abi 2:0