Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alidd2322 perspolic
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Mualimi onderschept slim de pass. Mualimi passt de bal zonder na te denken. Ishraqi speelt de bal door. Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Haj-Saleh met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eudeline met een snelle inworp. Yaqtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqtin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Yaqtin rent richting de bal. Ammini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Liib ... Strafschop! Ammini raakt geblesseerd tijdens het duel. Yaqtin neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

36e minuut.
Klungelig pakt Ammini de bal. Yaqtin rent richting de bal. Atocha is nu in balbezit. Yaqtin onderschept slim de pass. Yaqtin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alidd2322 63%, perspolic 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alidd2322 - perspolic 0:0

50e minuut.
Leloup geeft een hoge lob. Inworp. Mazlum met een snelle inworp. Akhlaqi rent richting de bal. Akhlaqi geeft een hoge lob. Zanjani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Yazdanyar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mualimi rent richting de bal. Mualimi geeft een hoge lob. Ammini is nu in balbezit. Ammini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alidd2322 - perspolic 0:1

75e minuut.
Mazlum rent richting de bal. Mazlum passt de bal met de wreef. Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhlaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhlaqi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alidd2322 42%, perspolic 58%.
alidd2322 - perspolic 0:1