Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RED Team FC Vakil Abad
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 14.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Khashshab met een snelle inworp. Avarigan is nu in balbezit. Benhalimaya begaat een overtreding. Avarigan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Yaldai geeft een hoge lob. Thabet kopt de bal weg. Ettayeb probeert de bal aan de voet te houden. Joman is nu in balbezit. Joman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mudakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardabili onderschept slim de pass. Ansary begaat een overtreding. Ardabili raakt geblesseerd tijdens het duel. Burujirdi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Yaldai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Khashshab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joman is nu in balbezit. Joman haalt uit met een fantastische trap. Bin-Amin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RED Team FC - Vakil Abad 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED Team FC 26%, Vakil Abad 74%.
RED Team FC - Vakil Abad 1:0

51e minuut.
Avezaat heeft problemen om de bal te vangen. Ettayeb rent richting de bal. Ettayeb probeert naar een medespeler te passen. Eudeline rent richting de bal. Eudeline draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nafarzani met een harde bal richting middenveld. Avarigan controleert de bal met de borst. Avarigan passt de bal met de wreef. Khashshab is nu in balbezit. Khashshab geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Jafari heeft problemen om de bal te vangen. Avezaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Avezaat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bejaoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet is nu in balbezit. Thabet passt de bal in één keer door. Joman rent richting de bal. Joman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ansary rent richting de bal. Ansary geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garoussi de bal. Eudeline onderschept slim de pass. Eudeline schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nafarzani bokst de bal weg.

67e minuut.
Mudakar is nu in balbezit. Ardabili onderschept slim de pass. Ardabili probeert naar een medespeler te passen. Avezaat is nu in balbezit. Avezaat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Benhalimaya is nu in balbezit. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet speelt de bal door. Avezaat rent richting de bal. Avezaat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RED Team FC - Vakil Abad 2:0

89e minuut.
Thabet rent richting de bal. Bejaoumi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burujirdi. Burujirdi krijgt een gele kaart. Mudakar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Falken komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED Team FC 29%, Vakil Abad 71%.
RED Team FC - Vakil Abad 2:0