Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partisans Merveilleux Anfora
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 22.9
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Erpelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheffer verovert de bal door een tackle van achteren. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheffer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Lemmer de bal onder controle te krijgen. Alliot bereikt de bal nog maar net als eerste. Holtgen is nu in balbezit. Duchene bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchene schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fohrmann heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Alliot passt de bal in één keer door. Besch bereikt de bal nog maar net als eerste. Besch probeert naar een medespeler te passen. Duchene bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Erpelding verovert de bal door een tackle van achteren. Erpelding geeft de bal voor. Duchene is nu in balbezit. Duchene schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fohrmann de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Besch onderschept slim de pass. Besch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Erpelding de bal. Meyer onderschept slim de pass. Meyer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Merveilleux 41%, Anfora 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partisans Merveilleux - Anfora 0:0

46e minuut.
Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Urban met een snelle inworp. Holtgen rent richting de bal. Holtgen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hedin met een snelle inworp. Lemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliot verovert de bal door een tackle van achteren. Alliot geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Hetting geeft een hoge lob. Inworp. Urban met de inworp. Meyer rent richting de bal. Meyer geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Partisans Merveilleux - Anfora 1:0

88e minuut.
Lemmer is nu in balbezit. Haagen rent richting de bal. Haagen passt de bal in één keer door. Scheffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partisans Merveilleux - Anfora 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Merveilleux 35%, Anfora 65%.
Partisans Merveilleux - Anfora 2:0