Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agriculteurs Incroyables Anfora
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 22
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Katow rent richting de bal. Tessaro rent richting de bal. Erpelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessaro onderschept slim de pass. Tessaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vermeer is nu in balbezit. Vermeer draait met de bal, schiet en ... Asselborn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Capelli rent richting de bal. Hedin rent richting de bal. Capelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Capelli krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tessaro is nu in balbezit. Hetting onderschept slim de pass. Hetting geeft de bal voor. Duchene bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchene draait met de bal, schiet en ... Senegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gastauer verovert de bal door een tackle van achteren. Brausch rent richting de bal. Brausch passt de bal met de wreef. Tessaro is nu in balbezit. Tessaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Erpelding kopt de bal weg. Alliot heeft problemen om de bal te vangen. Schweitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchene onderschept slim de pass. Duchene draait met de bal, schiet en ... Senegas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Lefort speelt de bal door. Daar is Vermeer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katow maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Katow moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Katow schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Rewenig speelt de bal door. Hoscheit rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schweitzer. Schweitzer krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Duchene bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont geeft een lange en hoge pass. Brausch kopt de bal weg. Vermeer is nu in balbezit. Vermeer haalt uit met een fantastische trap. Asselborn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Haagen geeft een hoge lob. Gastauer kopt de bal weg. Vermeer is nu in balbezit. Vermeer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agriculteurs Incroyables - Anfora 1:0

36e minuut.
Duchene passt de bal met de wreef. Alliot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alliaume. Alliaume krijgt een gele kaart. Alliot wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alliot met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Alliot probeert de bal aan de voet te houden. Tessaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessaro passt de bal met de wreef. Vermeer is nu in balbezit. Vermeer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tessaro rent richting de bal. Erpelding verovert de bal door een tackle van achteren. Erpelding probeert naar een medespeler te passen. Duchene rent richting de bal. Duchene draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Dumont de bal. Duchene bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Duchene is nu in balbezit. Duchene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Agriculteurs Incroyables - Anfora 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agriculteurs Incroyables 51%, Anfora 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agriculteurs Incroyables - Anfora 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Caillat de bal. Alliot rent richting de bal. Alliaume is nu in balbezit. Alliot onderschept slim de pass. Alliot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Erpelding is nu in balbezit. Erpelding passt de bal met de wreef. Duchene bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agriculteurs Incroyables - Anfora 1:2

62e minuut.
Schweitzer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hoscheit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alliot bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliot geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rewenig met een sublieme pass. Duchene bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Duchene de bal. Duchene draait met de bal, schiet en ... Senegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agriculteurs Incroyables - Anfora 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agriculteurs Incroyables 43%, Anfora 57%.
Agriculteurs Incroyables - Anfora 1:3