Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anfora Agriculteurs Incroyables
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


29e minuut.
Hetting heeft problemen om de bal te vangen. Hetting met een sublieme pass. Katow heeft problemen om de bal te vangen. Lahure rent richting de bal. Lahure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anfora - Agriculteurs Incroyables 0:1

30e minuut.
Hetting is nu in balbezit. Hetting geeft de bal voor. Lefort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefort geeft de bal voor. Als kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Haagen onderschept slim de pass. Haagen probeert naar een medespeler te passen. Katow bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Gastauer is nu in balbezit. Gastauer probeert naar een medespeler te passen. Lahure rent richting de bal. Vermeer rent richting de bal. Vermeer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfora - Agriculteurs Incroyables 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfora 59%, Agriculteurs Incroyables 41%.
Anfora - Agriculteurs Incroyables 0:2

62e minuut.
Dumont geeft een hoge lob. Kerger controleert de bal met de borst. Duchene is nu in balbezit. Duchene draait met de bal, schiet en ... Gira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Schweitzer rent richting de bal. Schweitzer passt de bal in één keer door. Hetting is nu in balbezit. Vermeer verovert de bal door een tackle van achteren. Vermeer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Haagen de bal onder controle te krijgen. Katow rent richting de bal. Katow geeft een lange en hoge pass. Duchene rent richting de bal. Duchene draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klungelig pakt Schweitzer de bal. Schweitzer geeft een lange en hoge pass. Hetting heeft problemen om de bal te vangen. Vermeer rent richting de bal. Vermeer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfora 47%, Agriculteurs Incroyables 53%.
Anfora - Agriculteurs Incroyables 0:2