Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clandestino F.C. Linhen Stajn
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Adames is nu in balbezit. Chambard onderschept slim de pass. Chambard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chambard krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bousser verovert de bal door een tackle van achteren. Bousser passt de bal met de wreef. Wurth rent richting de bal. Wurth draait met de bal, schiet en ... Saponaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

31e minuut.
Joubert passt de bal in één keer door. Zannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousser begaat een overtreding. Bousser krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Leisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leisen probeert naar een medespeler te passen. Bousser met een sublieme pass. Wurth rent richting de bal. Wurth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Loutsch passt de bal met de wreef. Joubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Joubert probeert naar een medespeler te passen. Chambard is nu in balbezit. Chambard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bousser speelt de bal door. Klungelig pakt Wurth de bal. Zannier onderschept slim de pass. Bousser is nu in balbezit. Bousser schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clandestino F.C. 56%, Linhen Stajn 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clandestino F.C. - Linhen Stajn 0:0

67e minuut.
Loutsch geeft de bal voor. Leisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leisen probeert naar een medespeler te passen. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clandestino F.C. 40%, Linhen Stajn 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clandestino F.C. - Linhen Stajn 0:0