Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Professeurs Tristes Agriculteurs Incroyables
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Schroeder is nu in balbezit. Lefort verovert de bal door een tackle van achteren. Lefort speelt de bal door. Vermeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Tristes - Agriculteurs Incroyables 0:1

13e minuut.
Schroeder passt de bal zonder na te denken. Schank speelt de bal door. Loes rent richting de bal. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Schroeder is nu in balbezit. Alliaume verovert de bal door een tackle van achteren. Alliaume passt de bal met de wreef. Vermeer rent richting de bal. Vermeer draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Loes passt de bal in één keer door. Schweitzer geeft de bal voor. Klungelig pakt Baum de bal. Vermeer onderschept slim de pass. Vermeer draait met de bal, schiet en ... Hengen bokst de bal weg. Vermeer rent richting de bal. Vermeer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Tristes - Agriculteurs Incroyables 0:2

30e minuut.
Capelli is nu in balbezit. Capelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Alliaume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemp is nu in balbezit. Kemp passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Tessaro onderschept slim de pass. Schroeder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tessaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gastauer wilt de vrije trap nemen. Fellens probeert de bal aan de voet te houden. Brausch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brausch geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Loes speelt de bal door. Caillat rent richting de bal. Kemp verovert de bal door een tackle van achteren. Kemp schiet op doel. Senegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Tristes - Agriculteurs Incroyables 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Tristes 49%, Agriculteurs Incroyables 51%.
Professeurs Tristes - Agriculteurs Incroyables 1:2

49e minuut.
Loes verovert de bal door een tackle van achteren. Loes speelt de bal door. Kemp rent richting de bal. Kemp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Professeurs Tristes - Agriculteurs Incroyables 2:2

87e minuut.
Schweitzer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moulin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Tristes 56%, Agriculteurs Incroyables 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Professeurs Tristes - Agriculteurs Incroyables 2:2