Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B.A Linhen Stajn
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Joubert onderschept slim de pass. Goedert bereikt de bal nog maar net als eerste. Joubert onderschept slim de pass. Joubert haalt uit met een fantastische trap. Suzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A - Linhen Stajn 0:1

24e minuut.
Joubert rent richting de bal. Chambard rent richting de bal. Joubert rent richting de bal. Chambard bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A - Linhen Stajn 0:2

27e minuut.
Toussaint geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Couderc met een snelle inworp. Joubert is nu in balbezit. Joubert geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chambard bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A - Linhen Stajn 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.A 59%, Linhen Stajn 41%.
B.A - Linhen Stajn 0:3

53e minuut.
Plein geeft een hoge lob. Couderc kopt de bal weg. Klungelig pakt Toussaint de bal. Chambard verovert de bal door een tackle van achteren. Chambard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zannier met een sublieme pass. Joubert is nu in balbezit. Joubert passt de bal zonder na te denken. Chambard rent richting de bal. Chambard haalt uit met een fantastische trap. Suzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goedert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
B.A - Linhen Stajn 0:4

73e minuut.
Joubert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foetz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.A 52%, Linhen Stajn 48%.
B.A - Linhen Stajn 0:4
B.A