Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Professeurs Tristes Clandestino F.C.
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.3
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Schroeder passt de bal in één keer door. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemp probeert naar een medespeler te passen. Kemp rent richting de bal. Kemp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Kemp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curridor rent richting de bal. Kemp onderschept slim de pass. Kemp draait met de bal, schiet en ... Kante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Tristes - Clandestino F.C. 1:0

10e minuut.
Chambard geeft de bal voor. Daar is Fellens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wurth is nu in balbezit. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard geeft een hoge lob. Hengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Neuens speelt de bal door. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambard rent richting de bal. Kemp verovert de bal door een tackle van achteren. Kemp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Neuens is nu in balbezit. Neuens speelt de bal door. Curridor rent richting de bal. Kemp verovert de bal door een tackle van achteren. Kemp schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Tristes - Clandestino F.C. 2:0

35e minuut.
Schaus onderschept slim de pass. Schaus met een sublieme pass. Chambard met een sublieme pass. Wurth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Tristes - Clandestino F.C. 2:1

41e minuut.
Schaus passt de bal met de wreef. Kemp rent richting de bal. Chambard is nu in balbezit. Kemp onderschept slim de pass. Kemp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Tristes 48%, Clandestino F.C. 52%.
Professeurs Tristes - Clandestino F.C. 2:1

58e minuut.
Schroeder met een sublieme pass. Kemp is nu in balbezit. Kemp speelt de bal door. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Muller heeft problemen om de bal te vangen. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard met een sublieme pass. Wurth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurth haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stockreiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Stockreiser haalt uit met een fantastische trap. Hengen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Professeurs Tristes - Clandestino F.C. 2:2

66e minuut.
Schaus geeft een hoge lob. Adames is nu in balbezit. Adames geeft de bal voor. Jung rent richting de bal. Jung geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Wurth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beghin komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Goebbels geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kemp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neuens bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Kemp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuens verovert de bal door een tackle van achteren. Neuens geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Tristes - Clandestino F.C. 3:2

90e minuut.
Schaus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Curridor de bal. Leisen rent richting de bal. Neuens verovert de bal door een tackle van achteren. Neuens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Tristes 33%, Clandestino F.C. 67%.
Professeurs Tristes - Clandestino F.C. 3:2