Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Professeurs Tristes Princes Enragés
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Inworp. Hulin met de inworp. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer haalt uit met een fantastische trap. Jung kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hess geeft de bal voor. Inworp. Schank zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diguet is nu in balbezit. Diguet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Muller de bal. Schroeder met een sublieme pass. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemp schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stein de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Moes kopt de bal weg. Hulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller begaat een overtreding. Hulin raakt geblesseerd tijdens het duel. Hulin met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal. Mouille controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Jung rent richting de bal. Jung geeft een hoge lob. Inworp. Capurso met de inworp. Kuffer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Schank bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Stein zijn tegenspeler op de grond. Schank raakt geblesseerd tijdens het duel. Stein speelt de bal door. Schank zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chastang probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Tristes 51%, Princes Enragés 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Professeurs Tristes - Princes Enragés 0:0

52e minuut.
Felten bereikt de bal nog maar net als eerste. Felten passt de bal met de wreef. Hess rent richting de bal. Kemp verovert de bal door een tackle van achteren. Kemp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung geeft een hoge lob. Moes geeft een hoge lob. Hulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Tristes 56%, Princes Enragés 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Professeurs Tristes - Princes Enragés 0:0