Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Princes Enragés Professeurs Tristes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten average
hopeless Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Moes kopt de bal weg. Schaus met een sublieme pass. Kemp is nu in balbezit. Kemp draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stein de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Schaus onderschept slim de pass. Neuens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Princes Enragés - Professeurs Tristes 0:1

27e minuut.
Capurso rent richting de bal. Schaus onderschept slim de pass. Schaus passt de bal zonder na te denken. Kemp rent richting de bal. Kemp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hess verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Schank met de inworp. Neuens rent richting de bal. Neuens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hess geeft een hoge lob. Kuffer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jung rent richting de bal. Kuffer is nu in balbezit. Kuffer draait met de bal, schiet en ... Hengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princes Enragés 64%, Professeurs Tristes 36%.
Princes Enragés - Professeurs Tristes 0:1

47e minuut.
Hess kopt de bal weg. Capurso bereikt de bal nog maar net als eerste. Capurso geeft een hoge lob. Mouille is nu in balbezit. Mouille schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Stein speelt de bal door. Fiedler is nu in balbezit. Neuens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neuens krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Hess geeft de bal voor. Schroeder rent richting de bal. Schroeder passt de bal in één keer door. Kemp is nu in balbezit. Kemp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kuffer onderschept slim de pass. Kuffer passt de bal zonder na te denken. Mouille bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouille draait met de bal, schiet en ... Fellens probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Moes rent richting de bal. Neuens onderschept slim de pass. Neuens probeert naar een medespeler te passen. Kemp is nu in balbezit. Kemp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Hess rent richting de bal. Schaus onderschept slim de pass. Schaus probeert naar een medespeler te passen. Kemp heeft problemen om de bal te vangen. Kemp schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princes Enragés 50%, Professeurs Tristes 50%.
Princes Enragés - Professeurs Tristes 0:1