Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clandestino F.C. Anfora
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clandestino F.C. 53%, Anfora 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clandestino F.C. - Anfora 0:0

56e minuut.
Katow met een sublieme pass. Alliot is nu in balbezit. Alliot speelt de bal door. Duchene rent richting de bal. Duchene haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Rewenig rent richting de bal. Rewenig geeft de bal voor. Alliot heeft problemen om de bal te vangen. Duchene is nu in balbezit. Duchene schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Bousser verovert de bal door een tackle van achteren. Bousser probeert naar een medespeler te passen. Als rent richting de bal. Wurth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurth haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Rewenig raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rasquin komt het veld opgelopen.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hoscheit neemt de hoekschop. Klungelig pakt Curridor de bal. Hedin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clandestino F.C. - Anfora 0:1

75e minuut.
Wurth rent richting de bal. Wurth passt de bal met de wreef. Daar is Bousser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wurth is nu in balbezit. Wurth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clandestino F.C. - Anfora 1:1

88e minuut.
Erpelding passt de bal in één keer door. Duchene rent richting de bal. Lamirand begaat een overtreding. Lamirand krijgt een gele kaart. Duchene is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alliot met een snel genomen vrije trap. Kante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clandestino F.C. 45%, Anfora 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clandestino F.C. - Anfora 1:1