Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoang Anh Gia Lai FC Tung Lam
442 Tactiek 343A
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 36.7
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Tuấn Khanh verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Khanh speelt de bal door. Meinert is nu in balbezit. Meinert schiet op doel. Trung Phúc probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoang Anh Gia Lai FC - Tung Lam 0:1

3e minuut.
Thành Phương geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Riverol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pochroń is nu in balbezit. Pochroń draait met de bal, schiet en ... Nam Phương bokst de bal weg.

8e minuut.
Pochroń rent richting de bal. Pochroń passt de bal met de wreef. Daar is Trung Phúc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Nam Phương trapt de bal weg van het doel. Meinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Tuấn Khanh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
D`Annunzio met de inworp. Pochroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń geeft een hoge lob. Meinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Peroba geeft de bal voor. Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Riverol onderschept slim de pass. Daar is Pérez Riverol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Riverol geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trung Phúc heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoang Anh Gia Lai FC - Tung Lam 0:2

15e minuut.
Pérez Riverol rent richting de bal. Pérez Riverol passt de bal met de wreef. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Pochroń rent richting de bal. Pochroń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chitic met een sublieme pass. Novais is nu in balbezit. Novais speelt de bal door. Meinert rent richting de bal. Meinert schiet op doel. Nam Phương bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Peroba geeft een lange en hoge pass. Phước An probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pochroń met een sublieme pass. Meinert rent richting de bal. Meinert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
D`Annunzio met de inworp. Pochroń is nu in balbezit. Pochroń geeft de bal voor. Meinert is nu in balbezit. Meinert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bebić is nu in balbezit. Bebić geeft de bal voor. Klungelig pakt Thành Phương de bal. Meinert rent richting de bal. Meinert haalt uit met een fantastische trap. Nam Phương bokst de bal weg. Klungelig pakt Pochroń de bal. Pochroń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Meinert heeft problemen om de bal te vangen. Meinert passt de bal met de wreef. Tuấn Khanh rent richting de bal. Meinert is nu in balbezit. Meinert draait met de bal, schiet en ... Nam Phương kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Peroba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peroba geeft een hoge lob. Meinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoang Anh Gia Lai FC - Tung Lam 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoang Anh Gia Lai FC 77%, Tung Lam 23%.
Hoang Anh Gia Lai FC - Tung Lam 0:3

51e minuut.
Novais verovert de bal door een tackle van achteren. Novais geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tuấn Khanh de bal. Meinert rent richting de bal. Meinert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bebić geeft de bal voor. Pochroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń passt de bal in één keer door. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh schiet op doel. Nam Phương probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Trung Phúc onderschept slim de pass. Meinert rent richting de bal. Thành Phương tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thành Phương krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Hoàng Phú geeft een lange en hoge pass. Peroba rent richting de bal. Peroba passt de bal met de wreef. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Duy Khiêm rent richting de bal. Pochroń onderschept slim de pass. D`Annunzio geeft een hoge lob. Meinert kan de bal niet met de borst controleren. Meinert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pochroń maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoang Anh Gia Lai FC - Tung Lam 0:4

67e minuut.
Meinert geeft een hoge lob. D`Annunzio speelt de bal door. Daar is Pochroń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochroń haalt uit met een fantastische trap. Nam Phương maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoang Anh Gia Lai FC - Tung Lam 0:5

78e minuut.
Meinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Novais is nu in balbezit. Thành Phương onderschept slim de pass. Meinert rent richting de bal. Meinert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Trung Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh onderschept slim de pass. Nam Phương legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nam Phương krijgt een gele kaart. Tuấn Khanh raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuấn Khanh neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Nam Phương maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoang Anh Gia Lai FC - Tung Lam 0:6

84e minuut.
Novais bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pochroń de bal. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ... Nam Phương bokst de bal weg.

89e minuut.
Bebić onderschept slim de pass. Bebić geeft de bal voor. Meinert kopt de bal weg. Meinert is nu in balbezit. Meinert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoang Anh Gia Lai FC 75%, Tung Lam 25%.
Hoang Anh Gia Lai FC - Tung Lam 0:6