Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MU HÙNG MẠNH Hoa Mộc Lan
Sweep Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Phương Nam geeft een hoge lob. Inworp. Ngọc Hiền met een snelle inworp. Dũng Linh rent richting de bal. Dũng Linh geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nhật Hoàng met een snelle inworp. Đình Hải geeft een hoge lob. Duy Mạnh is nu in balbezit. Duy Mạnh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nhật Hoàng passt de bal met de wreef. Đình Toản bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Toản passt de bal in één keer door. Duy Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Mạnh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ngọc Hiền neemt de hoekschop. Daar is Mạnh Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Huy is nu in balbezit. Việt Huy haalt uit met een fantastische trap. Thế Lâm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MU HÙNG MẠNH - Hoa Mộc Lan 0:1

26e minuut.
Văn Hải geeft een hoge lob. Đình Toản rent richting de bal. Đình Toản passt de bal in één keer door. Duy Mạnh rent richting de bal. Duy Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Đình Hải is nu in balbezit. Đình Hải met een sublieme pass. Duy Mạnh speelt de bal door. Đình Toản rent richting de bal. Đình Toản schiet op doel. De bal raakt de paal. Ngọc Lân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MU HÙNG MẠNH - Hoa Mộc Lan 1:1

44e minuut.
Trung Giang speelt de bal door. Duy Mạnh is nu in balbezit. Hồng Đức is nu in balbezit. Duy Mạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Paal! Chí Giang is nu in balbezit. Chí Giang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MU HÙNG MẠNH 41%, Hoa Mộc Lan 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MU HÙNG MẠNH - Hoa Mộc Lan 1:1

51e minuut.
Phương Nam kopt de bal weg. Đình Hải rent richting de bal. Đình Hải probeert naar een medespeler te passen. Duy Mạnh is nu in balbezit. Duy Mạnh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Trung Giang met een sublieme pass. Chí Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trung Giang naar de kleedkamers voor een vroege douche. Chí Giang roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chí Giang kan niet meer verder spelen. Tuấn Linh komt het veld opgelopen. Huy Hoàng wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
MU HÙNG MẠNH - Hoa Mộc Lan 2:1

54e minuut.
Việt Huy speelt de bal door. Dũng Linh is nu in balbezit. Duy Mạnh is nu in balbezit. Duy Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hoàng Thành probeert de bal met de borst te controleren. Duy Mạnh rent richting de bal. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Mạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Mạnh geeft een hoge lob. Ngọc Lân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Duy Mạnh is nu in balbezit. Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Duy Mạnh zijn tegenspeler op de grond. Nam moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nam kan niet meer verder spelen. Duy Cường komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MU HÙNG MẠNH 30%, Hoa Mộc Lan 70%.
MU HÙNG MẠNH - Hoa Mộc Lan 2:1