Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB111 Ha Noi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Trung Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Tùng geeft een hoge lob. Quang Vũ probeert de bal aan de voet te houden. Gia Hòa rent richting de bal. Gia Hòa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Huy Tuấn rent richting de bal. Quốc Hải onderschept slim de pass. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Hải haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tiến Tùng met een sublieme pass. Hoàng Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Nhân maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ðức Nhân naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Hoàng Nhật kopt de bal weg. Tiến Tùng kan de bal niet met de borst controleren. Trung Tùng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trung Tùng krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Quốc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Hải schiet op doel. Văn Vũ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kim Long kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB111 54%, Ha Noi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB111 - Ha Noi 0:0

48e minuut.
Anh Tài kopt de bal weg. Chí Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Khang passt de bal met de wreef. Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chí Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Dũng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chí Khang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anh Tài zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chí Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Khang geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Quang Dũng rent richting de bal. Quang Dũng geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Hải haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Hoàng Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng verovert de bal door een tackle van achteren. Tiến Tùng speelt de bal door. Quốc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hải schiet op doel. Kim Long probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB111 45%, Ha Noi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB111 - Ha Noi 0:0