Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MU HÙNG MẠNH Tung Lam
Sweep Tactiek 343A
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 35.2
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


8e minuut.
Tuấn Khanh is nu in balbezit. Pochroń rent richting de bal. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
D`Annunzio speelt de bal door. Pochroń is nu in balbezit. Huy Hoàng is nu in balbezit. Pochroń onderschept slim de pass. Pochroń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MU HÙNG MẠNH - Tung Lam 0:1

31e minuut.
Pochroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh passt de bal met de wreef. Oleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mạnh Hùng probeert de bal aan de voet te houden. Novais rent richting de bal. Novais passt de bal in één keer door. Oleszko heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Riverol geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuấn Khanh is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MU HÙNG MẠNH - Tung Lam 0:2

41e minuut.
Pochroń is nu in balbezit. Pochroń geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Huy Hoàng de bal onder controle te krijgen. Oleszko is nu in balbezit. Oleszko schiet op doel. Thế Lâm bokst de bal weg. Mạnh Hùng rent richting de bal. Tuấn Khanh onderschept slim de pass. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MU HÙNG MẠNH - Tung Lam 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MU HÙNG MẠNH 74%, Tung Lam 26%.
MU HÙNG MẠNH - Tung Lam 0:3

56e minuut.
Huy Hoàng kan de bal niet met de borst controleren. Pochroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń geeft de bal voor. Oleszko rent richting de bal. Oleszko haalt uit met een fantastische trap. Thế Lâm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Chitic is nu in balbezit. Đình Toản verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Toản passt de bal in één keer door. Duy Mạnh rent richting de bal. Duy Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tuấn Khanh geeft een lange en hoge pass. D`Annunzio rent richting de bal. D`Annunzio passt de bal in één keer door. Pochroń is nu in balbezit. Pochroń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Novais geeft een hoge lob. Mạnh Hùng is nu in balbezit. Mạnh Hùng geeft de bal voor. Bebić heeft problemen om de bal te vangen. Bebić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Thế Lâm probeert naar een medespeler te passen. Pochroń kopt de bal weg. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oleszko rent richting de bal. Oleszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MU HÙNG MẠNH - Tung Lam 0:4

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Thế Lâm niet meer kan verder spelen. Tuấn Linh komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Oleszko verovert de bal door een tackle van achteren. Oleszko met een sublieme pass. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń is nu in balbezit. Pochroń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chí Giang rent richting de bal. Bebić rent richting de bal. Bebić geeft de bal voor. Pochroń is nu in balbezit. Pochroń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Novais kopt de bal weg. Oleszko heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MU HÙNG MẠNH - Tung Lam 0:5

78e minuut.
Pochroń kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mạnh Hùng de bal onder controle te krijgen. Pochroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuấn Khanh de bal. Oleszko is nu in balbezit. Oleszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
D`Annunzio geeft een lange en hoge pass. Daar is Phương Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ... Tuấn Linh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MU HÙNG MẠNH - Tung Lam 0:6

87e minuut.
Duy Mạnh speelt de bal door. Tuấn Khanh heeft problemen om de bal te vangen. Pochroń maakt een afschuwelijke overtreding. Pochroń krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MU HÙNG MẠNH 74%, Tung Lam 26%.
MU HÙNG MẠNH - Tung Lam 0:6