Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KENF Football Club MU HÙNG MẠNH
Normal Tactiek Sweep
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Chí Anh is nu in balbezit. Đình Toản onderschept slim de pass. Đình Toản passt de bal met de wreef. Duy Mạnh is nu in balbezit. Duy Mạnh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Tân Bình kopt de bal weg. Thiện Dũng geeft een lange en hoge pass. Tuấn Khanh probeert de bal aan de voet te houden. Tiến Dũng is nu in balbezit. Tiến Dũng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Phương Nam geeft een lange en hoge pass. Việt Long kopt de bal weg. Đình Hải probeert de bal aan de voet te houden. Quý Vĩnh onderschept slim de pass. Quý Vĩnh draait met de bal, schiet en ... Thế Lâm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Văn Hải controleert de bal met de borst. Hoàng Phương is nu in balbezit. Hoàng Phương geeft de bal voor. Tiến Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chí Giang geeft de bal voor. Daar is Nhật Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Phương rent richting de bal. Hoàng Phương geeft een hoge lob. Tiến Dũng maakt een snoekduik en kopt de bal. Thế Lâm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thế Lâm speelt de bal door. Daar is Duy Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Mạnh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KENF Football Club 47%, MU HÙNG MẠNH 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KENF Football Club - MU HÙNG MẠNH 0:0

53e minuut.
Thiện Dũng trapt de bal weg. Nhật Hoàng kopt de bal weg. Daar is Chí Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Toản bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Toản passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nhật Hoàng met een sublieme pass. Đình Toản bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Toản passt de bal met de wreef. Duy Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Mạnh draait met de bal, schiet en ... Minh Hải kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Chí Anh met een snelle inworp. Việt Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Long geeft de bal voor. Tiến Dũng is nu in balbezit. Tiến Dũng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KENF Football Club - MU HÙNG MẠNH 1:0

86e minuut.
Huy Hoàng speelt de bal door. Nhật Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Hoài Thanh rent richting de bal. Đình Toản is nu in balbezit. Đình Toản schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KENF Football Club 44%, MU HÙNG MẠNH 56%.
KENF Football Club - MU HÙNG MẠNH 1:0