Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoang Anh Gia Lai FC Hoa Mộc Lan
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Nam Phương trapt de bal weg van het doel. Hồng Đức kopt de bal weg. Nam Phương rent richting de bal. Việt Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Huy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Phước An bereikt de bal nog maar net als eerste. Phước An draait met de bal, schiet en ... Nam probeert de bal aan de voet te houden. Ngọc Lân werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoang Anh Gia Lai FC - Hoa Mộc Lan 1:0

37e minuut.
Văn Phong kan de bal niet met de borst controleren. Văn Phong probeert naar een medespeler te passen. Hiếu is nu in balbezit. Hiếu schiet op doel. Nam probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Văn Phong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang passt de bal in één keer door. Văn Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Phong speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoang Anh Gia Lai FC - Hoa Mộc Lan 2:0

41e minuut.
Tấn Trương bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Trương geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trung Giang de bal. Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoang Anh Gia Lai FC 49%, Hoa Mộc Lan 51%.
Hoang Anh Gia Lai FC - Hoa Mộc Lan 2:0

69e minuut.
Hồng Đức geeft een lange en hoge pass. Daar is Việt Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam Phương is nu in balbezit. Dũng Linh verovert de bal door een tackle van achteren. Dũng Linh haalt uit met een fantastische trap. Nam Phương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Trung Phúc geeft een hoge lob. Inworp. Quang Trung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dũng Linh rent richting de bal. Dũng Linh geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoang Anh Gia Lai FC 38%, Hoa Mộc Lan 62%.
Hoang Anh Gia Lai FC - Hoa Mộc Lan 2:0