Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WZ Utd Ha Noi
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Quang Lâm rent richting de bal. Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài speelt de bal door. Minh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Vũ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải passt de bal in één keer door. Minh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Vũ draait met de bal, schiet en ... Quang Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bùi Duy neemt de hoekschop. Hoàng Nhật verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WZ Utd 45%, Ha Noi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WZ Utd - Ha Noi 0:0

46e minuut.
Trung Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhật is nu in balbezit. Quang Lâm maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Quang Lâm moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Quang Lâm schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huy Tuấn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quang Hải is nu in balbezit. Minh onderschept slim de pass. Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WZ Utd - Ha Noi 1:0

69e minuut.
Daar is Quang Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh begaat een overtreding. Quang Hải is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quang Hải met een snel genomen vrije trap. Mai Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ schiet op doel. Hoàng Cường probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WZ Utd 45%, Ha Noi 55%.
WZ Utd - Ha Noi 1:0