Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB111 word best
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Trung Hoa is nu in balbezit. Đình Nghĩa onderschept slim de pass. Đình Nghĩa probeert naar een medespeler te passen. Huy Anh is nu in balbezit. Huy Anh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huy Anh is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoàng Hiệp zal de hoekschop nemen. Hoàng Hiệp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Tiến Tùng geeft een hoge lob. Duy Hải probeert naar een medespeler te passen. Bá Tùng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quốc Hải rent richting de bal. Quốc Hải haalt uit met een fantastische trap. Văn Tuấn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB111 - word best 1:0

24e minuut.
onderschept slim de pass. geeft een lange en hoge pass. Daar is Tiến Tùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hiệp is nu in balbezit. Hoàng Hiệp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Hoàng Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Hùng is nu in balbezit. Mạnh Hùng met een sublieme pass. Huy Anh rent richting de bal. Huy Anh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB111 52%, word best 48%.
FCB111 - word best 1:0

52e minuut.
Bảo Hoàng geeft de bal voor. Thanh Trung controleert de bal met de borst. Mạnh Hùng is nu in balbezit. Mạnh Hùng schiet op doel. Huy Anh probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
verovert de bal door een tackle van achteren. probeert naar een medespeler te passen. Huy Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Anh schiet op doel. Hoàng Hiệp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCB111 - word best 1:1

58e minuut.
Quang Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Dũng geeft een lange en hoge pass. Daar is Bá Tùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hải schiet op doel. Văn Tuấn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Đình Nghĩa probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiệp speelt de bal door. Mạnh Hùng is nu in balbezit. Mạnh Hùng haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Hiệp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB111 - word best 1:2

88e minuut.
Trung passt de bal zonder na te denken. rent richting de bal. geeft de bal voor. Huy Anh is nu in balbezit. Huy Anh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB111 - word best 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB111 49%, word best 51%.
FCB111 - word best 1:3