Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoang Anh Gia Lai FC MU HÙNG MẠNH
442 Tactiek Sweep
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 20.7
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Tấn Trương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Hải is nu in balbezit. Đình Hải probeert naar een medespeler te passen. Đình Toản is nu in balbezit. Đình Toản geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nhật Hoàng rent richting de bal. Nhật Hoàng passt de bal in één keer door. Nam Phương is nu in balbezit. Đình Toản bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Toản schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Tấn Trương geeft een hoge lob. Văn Hải is nu in balbezit. Trung Hà onderschept slim de pass. Trung Hà haalt uit met een fantastische trap. Thế Lâm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoang Anh Gia Lai FC - MU HÙNG MẠNH 1:0

25e minuut.
Duy Mạnh draait met de bal, schiet en ... Duy Khiêm heeft problemen om de bal te vangen. Nhật Hoàng met een sublieme pass. Đình Toản is nu in balbezit. Đình Toản draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Thành Phương geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hoàng Phú de bal. Hoàng Phú probeert naar een medespeler te passen. Trung Hà is nu in balbezit. Trung Hà schiet op doel. Thế Lâm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trung Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoang Anh Gia Lai FC - MU HÙNG MẠNH 2:0

31e minuut.
Daar is Văn Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tấn Trương geeft een lange en hoge pass. Daar is Phương Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hà is nu in balbezit. Trung Hà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoang Anh Gia Lai FC - MU HÙNG MẠNH 3:0

38e minuut.
Klungelig pakt Duy Mạnh de bal. Chí Giang is nu in balbezit. Met opzet legt Hải Phong zijn tegenspeler op de grond. Hải Phong krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Huy Hoàng de bal onder controle te krijgen. Đình Hải is nu in balbezit. Đình Hải passt de bal met de wreef. Duy Mạnh rent richting de bal. Duy Mạnh geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nam Phương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoang Anh Gia Lai FC 58%, MU HÙNG MẠNH 42%.
Hoang Anh Gia Lai FC - MU HÙNG MẠNH 3:0

67e minuut.
Klungelig pakt Duy Khiêm de bal. Đình Toản rent richting de bal. Trung Phúc rent richting de bal. Đình Toản onderschept slim de pass. Đình Toản schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duy Mạnh. Hải Phong raakt geblesseerd tijdens het duel. Nam Phương zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Phương Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hà rent richting de bal. Trung Hà draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Phương Nam rent richting de bal. Phước An bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Nam begaat een overtreding. Phương Nam krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Chí Giang speelt de bal door. Nam Phương rent richting de bal. Đình Hải tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nam Phương roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nam Phương kan niet meer verder spelen. Bùi Dương komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoang Anh Gia Lai FC 50%, MU HÙNG MẠNH 50%.
Hoang Anh Gia Lai FC - MU HÙNG MẠNH 3:0