Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tung Lam Hoa Mộc Lan
343A Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 16
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Việt Huy probeert naar een medespeler te passen. Meinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinert geeft de bal voor. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh schiet op doel. Ngọc Lân bokst de bal weg.

21e minuut.
D`Annunzio verovert de bal door een tackle van achteren. Pochroń rent richting de bal. Pochroń passt de bal zonder na te denken. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - Hoa Mộc Lan 1:0

24e minuut.
Ngọc Lân met een harde bal richting middenveld. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Święconek speelt de bal door. Pochroń is nu in balbezit. Pochroń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Hoàng Thành geeft de bal voor. Chitic probeert de bal met de borst te controleren. Chitic speelt de bal door. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Pérez Riverol geeft een hoge lob. Pochroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń geeft een lange en hoge pass. Meinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - Hoa Mộc Lan 2:0

39e minuut.
Inworp. D`Annunzio met een snelle inworp. Pochroń rent richting de bal. Pochroń haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Lân probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - Hoa Mộc Lan 3:0

40e minuut.
Hồng is nu in balbezit. Pochroń onderschept slim de pass. Pochroń passt de bal met de wreef. Daar is Tuấn Khanh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - Hoa Mộc Lan 4:0

42e minuut.
Pochroń is nu in balbezit. Quang Dương rent richting de bal. Quang Dương passt de bal zonder na te denken. Pochroń is nu in balbezit. Pochroń draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - Hoa Mộc Lan 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tung Lam 28%, Hoa Mộc Lan 72%.
Tung Lam - Hoa Mộc Lan 5:0

47e minuut.
Bebić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Hiền met de inworp. Dũng Linh is nu in balbezit. Dũng Linh geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Pérez Riverol passt de bal zonder na te denken. Pochroń rent richting de bal. Pochroń passt de bal in één keer door. Meinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - Hoa Mộc Lan 6:0

57e minuut.
Meinert maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Dương zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pochroń rent richting de bal. Pochroń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - Hoa Mộc Lan 7:0

61e minuut.
Quang Dương is nu in balbezit. D`Annunzio verovert de bal door een tackle van achteren. D`Annunzio geeft de bal voor. Klungelig pakt Meinert de bal. Meinert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Meinert is nu in balbezit. Tuấn Khanh rent richting de bal. Meinert met een sublieme pass. Pochroń rent richting de bal. Pochroń haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Lân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Klungelig pakt D`Annunzio de bal. D`Annunzio geeft een hoge lob. Meinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinert schiet op doel. Ngọc Lân werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - Hoa Mộc Lan 8:0

73e minuut.
Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng met een sublieme pass. Bebić geeft de bal voor. Meinert is nu in balbezit. Meinert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - Hoa Mộc Lan 9:0

75e minuut.
Tuấn Khanh heeft problemen om de bal te vangen. Pochroń rent richting de bal. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Lân maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - Hoa Mộc Lan 10:0

77e minuut.
Peroba geeft een lange en hoge pass. Pochroń kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoàng Thành de bal. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tung Lam 29%, Hoa Mộc Lan 71%.
Tung Lam - Hoa Mộc Lan 10:0