Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tung Lam WZ Utd
343A Tactiek 451
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 18.5
solide Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Quang Lâm passt de bal in één keer door. Trung Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń verovert de bal door een tackle van achteren. Pochroń draait met de bal, schiet en ... Nhật Huy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - WZ Utd 1:0

5e minuut.
Văn Thịnh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Riverol met een snelle inworp. Pochroń heeft problemen om de bal te vangen. Pochroń geeft een lange en hoge pass. Nhật Huy bokst de bal weg. Tuấn Khanh krijgt zijn hoofd ertegen. Nhật Huy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - WZ Utd 2:0

7e minuut.
Święconek bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Święconek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Święconek krijgt een gele kaart. Quang Lâm wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Quang Lâm kopt de bal weg. Minh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Święconek bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Vũ onderschept slim de pass. Minh Vũ schiet op doel. Berton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
D`Annunzio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Meinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh rent richting de bal. Meinert is nu in balbezit. Meinert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chitic probeert naar een medespeler te passen. D`Annunzio is nu in balbezit. D`Annunzio geeft een hoge lob. Meinert is nu in balbezit. Meinert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chitic met een sublieme pass. Minh rent richting de bal. Minh passt de bal met de wreef. Pochroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Văn Vương rent richting de bal. Pochroń verovert de bal door een tackle van achteren. Święconek probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - WZ Utd 3:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Riverol met de inworp. Minh rent richting de bal. Pochroń verovert de bal door een tackle van achteren. Pochroń geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Święconek is nu in balbezit. Pochroń rent richting de bal. Pochroń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Święconek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Riverol rent richting de bal. Pérez Riverol probeert naar een medespeler te passen. Meinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinert schiet op doel. Nhật Huy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - WZ Utd 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tung Lam 24%, WZ Utd 76%.
Tung Lam - WZ Utd 4:0

47e minuut.
Trung Hà geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Annunzio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pochroń is nu in balbezit. Pochroń schiet op doel. Paal! Nhật Huy bokst de bal weg. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - WZ Utd 5:0

47e minuut.
Minh Vũ speelt de bal door. Quang Lâm is nu in balbezit. Tuấn Khanh verovert de bal door een tackle van achteren. Pochroń rent richting de bal. Pochroń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mai Tuấn is nu in balbezit. Mai Tuấn geeft een hoge lob. Inworp. D`Annunzio met een snelle inworp. Pochroń geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nhật Huy trapt de bal weg. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Quang Lâm is nu in balbezit. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pochroń is nu in balbezit. Święconek is nu in balbezit. Święconek geeft een lange en hoge pass. Tuấn Khanh krijgt zijn hoofd ertegen. Nhật Huy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

57e minuut.
Klungelig pakt Văn Thịnh de bal. Święconek geeft een hoge lob. Meinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Ðức Bình is nu in balbezit. Meinert onderschept slim de pass. Meinert passt de bal met de wreef. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bebić geeft een hoge lob. Meinert is nu in balbezit. Meinert passt de bal met de wreef. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Trung Hà heeft problemen om de bal te vangen. D`Annunzio onderschept slim de pass. D`Annunzio geeft een lange en hoge pass. Meinert is nu in balbezit. Meinert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Święconek is nu in balbezit. Święconek speelt de bal door. Meinert is nu in balbezit. Meinert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tung Lam - WZ Utd 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tung Lam 22%, WZ Utd 78%.
Tung Lam - WZ Utd 6:0