Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ha Noi MU HÙNG MẠNH
Normal Tactiek Sweep
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Chí Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Chí Giang geeft een hoge lob. Huy Tuấn is nu in balbezit. Đình Toản onderschept slim de pass. Đình Toản schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Huy Hoàng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tuấn Linh komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Chí Giang geeft een lange en hoge pass. Trung Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Tùng speelt de bal door. Quang Vũ is nu in balbezit. Quang Vũ schiet op doel. Thế Lâm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Noi - MU HÙNG MẠNH 1:0

18e minuut.
Quang Hải speelt de bal door. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Hải met een sublieme pass. Duy Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Mạnh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Đình Toản de bal. Kim Long probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Đình Toản rent richting de bal. Đình Toản schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ha Noi - MU HÙNG MẠNH 1:1

28e minuut.
Chí Giang is nu in balbezit. Chí Giang met een sublieme pass. Đình Hải heeft problemen om de bal te vangen. Đình Hải geeft de bal voor. Kim Long maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Noi - MU HÙNG MẠNH 1:2

33e minuut.
Quang Hải speelt de bal door. Gia Hòa rent richting de bal. Đình Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa is nu in balbezit. Gia Hòa draait met de bal, schiet en ... Thế Lâm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Hoàng Nhật speelt de bal door. Klungelig pakt Quang Vũ de bal. Gia Hòa rent richting de bal. Gia Hòa haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Linh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Noi 46%, MU HÙNG MẠNH 54%.
Ha Noi - MU HÙNG MẠNH 1:2

49e minuut.
Nhật Hoàng met een sublieme pass. Klungelig pakt Đình Toản de bal. Đình Toản passt de bal met de wreef. Duy Mạnh is nu in balbezit. Duy Mạnh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Đình Toản bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Toản geeft een lange en hoge pass. Duy Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Mạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Noi - MU HÙNG MẠNH 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Noi 66%, MU HÙNG MẠNH 34%.
Ha Noi - MU HÙNG MẠNH 1:3