Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ha Noi Hoa Mộc Lan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Lê Đức probeert naar een medespeler te passen. Quang Hải heeft problemen om de bal te vangen. Thuận Anh is nu in balbezit. Dũng Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng Linh schiet op doel. Kim Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Hoàng Thành trapt de bal weg. Quốc Trung kopt de bal weg. Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ onderschept slim de pass. Quang Vũ haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Lân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Noi - Hoa Mộc Lan 1:0

36e minuut.
Hồng Đức speelt de bal door. Dũng Linh heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Nhật rent richting de bal. Dũng Linh verovert de bal door een tackle van achteren. Dũng Linh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Vân Quang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng Linh verovert de bal door een tackle van achteren. Dũng Linh geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dũng Linh verovert de bal door een tackle van achteren. Dũng Linh passt de bal zonder na te denken. Thuận Anh rent richting de bal. Dũng Linh rent richting de bal. Dũng Linh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Noi 60%, Hoa Mộc Lan 40%.
Ha Noi - Hoa Mộc Lan 1:0

47e minuut.
Hoàng Nhật onderschept slim de pass. Hồng rent richting de bal. Hồng geeft een hoge lob. Thuận Anh is nu in balbezit. Thuận Anh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dũng Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng Linh probeert naar een medespeler te passen. Thuận Anh rent richting de bal. Thuận Anh haalt uit met een fantastische trap. Kim Long probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Quang Hải speelt de bal door. Nam is nu in balbezit. Quang Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Hòa is nu in balbezit. Gia Hòa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Noi 60%, Hoa Mộc Lan 40%.
Ha Noi - Hoa Mộc Lan 1:0