Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MU HÙNG MẠNH FCB111
Sweep Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Quang Dũng onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nhật Hoàng. Quang Dũng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quang Dũng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quốc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hải draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Đình Toản rent richting de bal. Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Toản verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Toản schiet op doel. Hoàng Hiệp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MU HÙNG MẠNH - FCB111 1:0

26e minuut.
Ngọc Cường trapt de bal weg van het doel. Đình Hải heeft problemen om de bal te vangen. Đình Hải speelt de bal door. Duy Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Mạnh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Chí Giang probeert naar een medespeler te passen. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng met een sublieme pass. Quốc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hải haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MU HÙNG MẠNH 33%, FCB111 67%.
MU HÙNG MẠNH - FCB111 1:0

55e minuut.
Tuấn Khanh geeft de bal voor. Đình Toản bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Toản probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duy Mạnh de bal. Duy Mạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MU HÙNG MẠNH - FCB111 2:0

59e minuut.
Tiến Tùng geeft een hoge lob. Đình Toản is nu in balbezit. Đình Toản passt de bal in één keer door. Duy Mạnh rent richting de bal. Duy Mạnh draait met de bal, schiet en ... Hoàng Hiệp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Klungelig pakt Thanh Trung de bal. Đình Toản rent richting de bal. Thanh Trung is nu in balbezit. Đình Toản rent richting de bal. Đình Toản draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MU HÙNG MẠNH - FCB111 3:0

85e minuut.
Trung Hoa probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Linh met een sublieme pass. Phương Nam met een sublieme pass. Duy Mạnh rent richting de bal. Duy Mạnh passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hiệp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Tuấn Khanh geeft de bal voor. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải passt de bal met de wreef. Quốc Hải is nu in balbezit. Quốc Hải haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MU HÙNG MẠNH 35%, FCB111 65%.
MU HÙNG MẠNH - FCB111 3:0