Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoa Mộc Lan word best
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Hoàng Hiệp geeft de bal voor. Daar is Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Dương rent richting de bal. Mạnh Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hùng haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Lân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Đình Nghĩa met de inworp. Hoàng Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiệp passt de bal met de wreef. Huy Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Anh draait met de bal, schiet en ... Ngọc Lân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Nam de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoa Mộc Lan - word best 0:1

13e minuut.
Anh Quân rent richting de bal. Dũng Linh verovert de bal door een tackle van achteren. Dũng Linh passt de bal in één keer door. Thuận Anh is nu in balbezit. Thuận Anh haalt uit met een fantastische trap. Văn Tuấn bokst de bal weg.

20e minuut.
Ngọc Lân speelt de bal door. Nam heeft problemen om de bal te vangen. Huy Anh is nu in balbezit. Huy Anh schiet op doel. Ngọc Lân probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoa Mộc Lan - word best 0:2

20e minuut.
Quang Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hùng rent richting de bal. Nhật Nam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nhật Nam krijgt een gele kaart. Mạnh Hùng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mạnh Hùng neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoa Mộc Lan - word best 0:3

25e minuut.
Klungelig pakt Nam de bal. Huy Anh is nu in balbezit. Nam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nam krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Hoàng Hiệp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mạnh Dũng komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ngọc Hiền kopt de bal weg. Trung heeft problemen om de bal te vangen. Dũng Linh rent richting de bal. Dũng Linh haalt uit met een fantastische trap. Văn Tuấn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoa Mộc Lan - word best 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoa Mộc Lan 50%, word best 50%.
Hoa Mộc Lan - word best 1:3

47e minuut.
Klungelig pakt Nhật Nam de bal. Anh Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nhật Nam. Nhật Nam krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Anh Quân wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Đình Nghĩa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mạnh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng schiet op doel. Ngọc Lân bokst de bal weg.

54e minuut.
Dũng Linh onderschept slim de pass. Dũng Linh speelt de bal door. Thuận Anh is nu in balbezit. Thuận Anh schiet op doel. Văn Tuấn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoa Mộc Lan - word best 2:3

70e minuut.
geeft een hoge lob. Mạnh Dũng probeert naar een medespeler te passen. Huy Anh rent richting de bal. Huy Anh haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Thành probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Thuận Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo Duy is nu in balbezit. Thuận Anh onderschept slim de pass. Dũng Linh is nu in balbezit. Dũng Linh schiet op doel. Văn Tuấn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Văn Tuấn speelt de bal door. Mạnh Dũng kopt de bal weg. Huy Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Anh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoa Mộc Lan 45%, word best 55%.
Hoa Mộc Lan - word best 2:3