Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MU HÙNG MẠNH word best
Sweep Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mạnh Hùng speelt de bal door. Trung rent richting de bal. Trung geeft een lange en hoge pass. Huy Anh is nu in balbezit. Huy Anh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MU HÙNG MẠNH - word best 0:1

33e minuut.
Bảo Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh rent richting de bal. Bảo Hoàng maakt een afschuwelijke overtreding. Tuấn Linh wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tuấn Linh kan niet meer verder spelen. Huy Hoàng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bá Tùng kopt de bal weg. Đình Nghĩa heeft problemen om de bal te vangen. Đình Toản rent richting de bal. Đình Toản draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hoàng Hiệp speelt de bal door. Đình Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Nghĩa passt de bal zonder na te denken. Duy Mạnh rent richting de bal. Duy Mạnh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Văn Tuấn met een harde bal richting middenveld. Mạnh Hùng is nu in balbezit. Mạnh Hùng speelt de bal door. Huy Anh rent richting de bal. Huy Anh haalt uit met een fantastische trap. Thế Lâm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Mạnh Hùng is nu in balbezit. Mạnh Hùng draait met de bal, schiet en ... kopt de bal weg. Huy Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Anh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MU HÙNG MẠNH 63%, word best 37%.
MU HÙNG MẠNH - word best 0:1

64e minuut.
Huy Anh is nu in balbezit. Huy Anh passt de bal met de wreef. Mạnh Hùng is nu in balbezit. Mạnh Hùng onderschept slim de pass. Mạnh Hùng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hoàng Hiệp is nu in balbezit. Phương Nam onderschept slim de pass. Phương Nam passt de bal in één keer door. Daar is Duy Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Mạnh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MU HÙNG MẠNH - word best 1:1

76e minuut.
Duy Mạnh geeft de bal voor. Bảo Hoàng rent richting de bal. Đình Toản onderschept slim de pass. Đình Toản schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bảo Duy de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MU HÙNG MẠNH - word best 2:1

82e minuut.
Huy Anh draait met de bal, schiet en ... Văn Hải heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hiệp is nu in balbezit. Hoàng Hiệp haalt uit met een fantastische trap. Thế Lâm probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Đình Nghĩa speelt de bal door. Huy Hoàng rent richting de bal. Huy Hoàng passt de bal met de wreef. Duy Mạnh rent richting de bal. Duy Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Anh Quân controleert de bal met de borst. Anh Quân met een sublieme pass. Trung is nu in balbezit. Duy Mạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MU HÙNG MẠNH 53%, word best 47%.
MU HÙNG MẠNH - word best 2:1