Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB111 Tung Lam
Normal Tactiek 343A
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 37.7
average Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen average


8e minuut.
Hoàng Hiệp met een sublieme pass. Święconek kopt de bal weg. Ðức Nhân heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Hiệp bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Tuấn Khanh is nu in balbezit. Pochroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Pochroń is nu in balbezit. Pochroń schiet op doel. Hoàng Hiệp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Thanh Trung is nu in balbezit. Thanh Trung geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Annunzio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pochroń geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tuấn Khanh verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Khanh probeert naar een medespeler te passen. Pochroń is nu in balbezit. Pochroń haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Hiệp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Święconek geeft de bal voor. Pochroń kopt de bal weg. Thanh Trung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuấn Khanh onderschept slim de pass. Tuấn Khanh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
D`Annunzio geeft de bal voor. Daar is Tuấn Khanh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochroń rent richting de bal. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pochroń onderschept slim de pass. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń rent richting de bal. Pochroń haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Hiệp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB111 - Tung Lam 0:1

24e minuut.
Bebić passt de bal met de wreef. D`Annunzio rent richting de bal. D`Annunzio geeft een hoge lob. Daar is Tuấn Khanh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Hiệp bokst de bal weg. Meinert rent richting de bal. Meinert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB111 - Tung Lam 0:2

29e minuut.
Pochroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Nhân rent richting de bal. Ðức Nhân geeft een lange en hoge pass. Pochroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB111 - Tung Lam 0:3

38e minuut.
Quang Dũng is nu in balbezit. Quang Dũng geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Annunzio met een snelle inworp. Pochroń geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB111 - Tung Lam 0:4

40e minuut.
D`Annunzio geeft een hoge lob. Thanh Trung heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Khanh rent richting de bal. Meinert is nu in balbezit. Meinert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chitic met een sublieme pass. Klungelig pakt Meinert de bal. Meinert speelt de bal door. Pochroń is nu in balbezit. Pochroń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pérez Riverol verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Riverol geeft de bal voor. Tuấn Khanh kopt de bal weg. Meinert rent richting de bal. Meinert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB111 79%, Tung Lam 21%.
FCB111 - Tung Lam 0:4

49e minuut.
Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinert verovert de bal door een tackle van achteren. Meinert probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB111 - Tung Lam 0:5

52e minuut.
D`Annunzio passt de bal met de wreef. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh met een sublieme pass. Meinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ngọc Cường geeft de bal voor. Inworp. Pérez Riverol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pochroń rent richting de bal. Pochroń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Chitic passt de bal zonder na te denken. Ngọc Cường is nu in balbezit. Tuấn Khanh onderschept slim de pass. Meinert is nu in balbezit. Meinert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Ngọc Cường trapt de bal weg van het doel. Chitic kopt de bal weg. Meinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Tiến Tùng geeft een hoge lob. Peroba geeft een lange en hoge pass. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB111 - Tung Lam 0:6

76e minuut.
Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic speelt de bal door. Święconek speelt de bal door. Daar is Tuấn Khanh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ... Hoàng Hiệp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pochroń is nu in balbezit. Pochroń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB111 - Tung Lam 0:7

80e minuut.
D`Annunzio met een snelle inworp. Pochroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń geeft een hoge lob. Meinert is nu in balbezit. Meinert schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Bebić kopt de bal weg. Duy Hải heeft problemen om de bal te vangen. D`Annunzio speelt de bal door. Daar is Święconek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Święconek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB111 89%, Tung Lam 11%.
FCB111 - Tung Lam 0:7