Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yutthana ซศ๋ศ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Saranart passt de bal zonder na te denken. Hongkajorn rent richting de bal. Fei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Fei moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fei schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Dingde speelt de bal door. Yhakin heeft problemen om de bal te vangen. Hongkajorn probeert naar een medespeler te passen. Sirisayun is nu in balbezit. Sirisayun schiet op doel. Janrung bokst de bal weg. Tingwei heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
yutthana - ซศ๋ศ 0:1

24e minuut.
Taepanich geeft een hoge lob. Boyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamkua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boyu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Boyu kan niet meer verder spelen. Rakdee komt het veld opgelopen. Pipatseridhuma wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pipatseridhuma is nu in balbezit. Cheenawat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pipatseridhuma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yhakin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Rakdee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipatseridhuma is nu in balbezit. Pipatseridhuma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Saranart rent richting de bal. Saranart geeft een hoge lob. Yhakin kopt de bal weg. Rakdee is nu in balbezit. Rakdee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tingwei geeft een lange en hoge pass. Chun is nu in balbezit. Chun passt de bal in één keer door. Pipatseridhuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipatseridhuma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yutthana - ซศ๋ศ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yutthana 42%, ซศ๋ศ 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yutthana - ซศ๋ศ 1:1

50e minuut.
Pipatseridhuma met een sublieme pass. Saranart is nu in balbezit. Saranart passt de bal zonder na te denken. Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yutthana - ซศ๋ศ 2:1

69e minuut.
Wannapiromkul probeert de bal aan de voet te houden. Zhi is nu in balbezit. Zhi geeft een hoge lob. Sirisayun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirisayun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yutthana 60%, ซศ๋ศ 40%.
yutthana - ซศ๋ศ 2:1