Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kaitokung besbes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Sangkaew de bal. Sangkaew met een sublieme pass. Phimrod bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Haidong heeft problemen om de bal te vangen. Sinklud onderschept slim de pass. Sinklud passt de bal zonder na te denken. Chawla rent richting de bal. Chawla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Srisa de bal. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud probeert naar een medespeler te passen. Chawla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tang is nu in balbezit. Tang passt de bal met de wreef. Shoou rent richting de bal. Siriattana verovert de bal door een tackle van achteren. Siriattana geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Wisutratsami is nu in balbezit. Wisutratsami passt de bal in één keer door. Daar is Sinklud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chawla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Erwei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Saad komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Sinklud controleert de bal met de borst. Haidong speelt de bal door. Tang rent richting de bal. Sangkaew rent richting de bal. Sangkaew haalt uit met een fantastische trap. Sailom bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaitokung 66%, besbes 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kaitokung - besbes 0:0

50e minuut.
Srisa rent richting de bal. Sinklud onderschept slim de pass. Sinklud speelt de bal door. Chawla rent richting de bal. Chawla haalt uit met een fantastische trap. Paal!

58e minuut.
Kiam met een snelle inworp. Sinklud is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Shoou ... Strafschop! Sinklud raakt geblesseerd tijdens het duel. Sinklud legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kaitokung - besbes 1:0

67e minuut.
Mali geeft de bal voor. Sinklud probeert de bal aan de voet te houden. Chawla is nu in balbezit. Chawla draait met de bal, schiet en ... Anuia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kaitokung - besbes 2:0

76e minuut.
Daar is Charoensabmahk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangkaew met een sublieme pass. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Charoensabmahk is nu in balbezit. bin Saad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Saad probeert naar een medespeler te passen. Tang is nu in balbezit. Tang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kaitokung - besbes 2:1

81e minuut.
Haidong is nu in balbezit. Haidong passt de bal zonder na te denken. Charoensabmahk controleert de bal met de borst. bin Saad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Saad probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kiam rent richting de bal. Wisutratsami begaat een overtreding. Kiam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kiam met een snel genomen vrije trap. Shoou probeert de bal met de borst te controleren. Chawla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaitokung 38%, besbes 62%.
kaitokung - besbes 2:1