Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kaitokung 454524856
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Gow Jen speelt de bal door. Petmang bereikt de bal nog maar net als eerste. Petmang geeft de bal voor. Chung Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung Kit haalt uit met een fantastische trap. Sailom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

6e minuut.
Uchin rent richting de bal. Chung Kit verovert de bal door een tackle van achteren. Kai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung Kit is nu in balbezit. Chung Kit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Uchin verovert de bal door een tackle van achteren. Uchin geeft een lange en hoge pass. Daar is Sangkaew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chawla is nu in balbezit. Chawla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gow Jen speelt de bal door. Chunlei rent richting de bal. Chunlei geeft een lange en hoge pass. Chawla is nu in balbezit. Chawla haalt uit met een fantastische trap. Tianphosuwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Gow Jen verovert de bal door een tackle van achteren. Gow Jen passt de bal in één keer door. Kai rent richting de bal. Kai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kaitokung - 454524856 0:1

33e minuut.
Charoensabmahk geeft een lange en hoge pass. Sinklud rent richting de bal. Sinklud passt de bal in één keer door. Chawla rent richting de bal. Chawla schiet op doel. Tianphosuwan bokst de bal weg.

38e minuut.
Gow Jen is nu in balbezit. Gow Jen passt de bal met de wreef. Petmang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawla rent richting de bal. Chawla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kaitokung - 454524856 1:1

41e minuut.
Chung Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petmang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chawla rent richting de bal. Chawla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kaitokung - 454524856 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaitokung 51%, 454524856 49%.
kaitokung - 454524856 2:1

50e minuut.
Charoensabmahk probeert de bal aan de voet te houden. Kai is nu in balbezit. Chung Kit rent richting de bal. Kai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Petmang met een sublieme pass. Chung Kit is nu in balbezit. Chung Kit passt de bal zonder na te denken. Kai is nu in balbezit. Kai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Charoensabmahk is nu in balbezit. Chunlei verovert de bal door een tackle van achteren. Phimrod tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phimrod krijgt een gele kaart. Chunlei raakt geblesseerd tijdens het duel. Gow Jen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Petmang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud onderschept slim de pass. Sinklud probeert naar een medespeler te passen. Chawla is nu in balbezit. Chawla schiet op doel. Tianphosuwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Phi Sua geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daohui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chung Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung Kit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaitokung 49%, 454524856 51%.
kaitokung - 454524856 2:1