Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
454524856 kaitokung
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Uchin rent richting de bal. Uchin speelt de bal door. Chawla is nu in balbezit. Chawla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
454524856 - kaitokung 0:1

7e minuut.
Kai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Phimrod. Kai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gow Jen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Charoensabmahk kopt de bal weg. Daar is Phi Sua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chung Kit onderschept slim de pass. Chung Kit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gow Jen verovert de bal door een tackle van achteren. Chung Kit is nu in balbezit. Chung Kit speelt de bal door. Kai rent richting de bal. Kai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kai is nu in balbezit. Charoensabmahk verovert de bal door een tackle van achteren. Chung Kit onderschept slim de pass. Chung Kit schiet op doel. Na een snelle pass probeert Phi Sua de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud passt de bal in één keer door. Chawla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawla draait met de bal, schiet en ... Tianphosuwan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chawla bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
454524856 - kaitokung 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 454524856 49%, kaitokung 51%.
454524856 - kaitokung 0:2

54e minuut.
Chawla is nu in balbezit. Sangkaew verovert de bal door een tackle van achteren. Chawla verovert de bal door een tackle van achteren. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Uchin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kongjaroen heeft problemen om de bal te vangen. Chung Kit probeert naar een medespeler te passen. Kai rent richting de bal. Kai draait met de bal, schiet en ... Sailom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Klungelig pakt Chung Kit de bal. Chung Kit speelt de bal door. Phi Sua bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai verovert de bal door een tackle van achteren. Kai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
454524856 - kaitokung 1:2

76e minuut.
Phi Sua geeft een hoge lob. Chawla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawla draait met de bal, schiet en ... Na Nakhon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sangkaew onderschept slim de pass. Somjit bereikt de bal nog maar net als eerste. Somjit geeft een lange en hoge pass. Kai rent richting de bal. Kai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 454524856 39%, kaitokung 61%.
454524856 - kaitokung 1:2