Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khom ซศ๋ศ
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Changhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Changhui met een sublieme pass. Cheenawat rent richting de bal. Pinkaew rent richting de bal. Pinkaew schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hongkajorn rent richting de bal. Yuansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongkajorn begaat een overtreding. Hongkajorn krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Yuansheng passt de bal in één keer door. Hongkajorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongkajorn met een sublieme pass. Sirisayun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirisayun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhi met een snelle inworp. Hongkajorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongkajorn geeft een hoge lob. Yuansheng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
khom - ซศ๋ศ 0:1

22e minuut.
Yuansheng kopt de bal weg. Daar is Bamkua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shinawatra is nu in balbezit. Shinawatra schiet op doel. Dingde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
khom - ซศ๋ศ 1:1

23e minuut.
Shinawatra rent richting de bal. Shinawatra passt de bal in één keer door. Mun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirisayun onderschept slim de pass. Sirisayun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
khom - ซศ๋ศ 1:2

28e minuut.
Klungelig pakt Changhui de bal. Yuansheng verovert de bal door een tackle van achteren. Yuansheng probeert naar een medespeler te passen. Pinkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkaew haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mun geeft een lange en hoge pass. Zhi kopt de bal weg. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zhi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yuansheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sirisayun rent richting de bal. Paal! Sirisayun bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Sirisayun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
khom - ซศ๋ศ 1:3

37e minuut.
Changhui rent richting de bal. Pinkaew onderschept slim de pass. Pinkaew passt de bal in één keer door. Shinawatra is nu in balbezit. Shinawatra schiet op doel. Dingde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khom 50%, ซศ๋ศ 50%.
khom - ซศ๋ศ 1:3

59e minuut.
Chun speelt de bal door. Changhui is nu in balbezit. Pinkaew tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinkaew krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Maneechote probeert naar een medespeler te passen. Sirisayun rent richting de bal. Yuansheng verovert de bal door een tackle van achteren. Hongkajorn is nu in balbezit. Hongkajorn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kam Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Hua geeft de bal voor. Shinawatra is nu in balbezit. Shinawatra schiet op doel. Bamkua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dumrongchaitum zal de hoekschop nemen. Daar is Maneechote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkaew schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
khom - ซศ๋ศ 2:3

77e minuut.
Changhui is nu in balbezit. Pinkaew verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkaew speelt de bal door. Shinawatra rent richting de bal. Shinawatra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
khom - ซศ๋ศ 3:3

81e minuut.
Kam Hua passt de bal met de wreef. Shinawatra is nu in balbezit. Changhui verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkaew rent richting de bal. Pinkaew schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khom 39%, ซศ๋ศ 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
khom - ซศ๋ศ 3:3