Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lovervwe147 besbes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Maneechote speelt de bal door. Siriattana speelt de bal door. Pinthong bereikt de bal nog maar net als eerste. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Woon geeft de bal voor. Cunnan rent richting de bal. Cunnan passt de bal zonder na te denken. Li is nu in balbezit. Li haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Srisa de bal. Pinthong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Srisa. Pinthong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Tang is nu in balbezit. Tang schiet op doel. Tongdee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaewmoon zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Khunsuthi trapt de bal weg van het doel. Maneechote kopt de bal weg. Srisa probeert de bal aan de voet te houden. Li is nu in balbezit. Li schiet op doel. Khunsuthi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Tang rent richting de bal. Tongdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Tongdee passt de bal zonder na te denken. Tang is nu in balbezit. Tang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lovervwe147 39%, besbes 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lovervwe147 - besbes 0:0

47e minuut.
Srisa rent richting de bal. Srisa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tang de bal. Sangkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangkaew haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Maneechote bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneechote speelt de bal door. Haili rent richting de bal. Sangkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangkaew geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

76e minuut.
Srisa rent richting de bal. Pinthong bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriattana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinthong onderschept slim de pass. Pinthong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lovervwe147 - besbes 1:0

77e minuut.
Tang met een sublieme pass. Sangkaew is nu in balbezit. Li onderschept slim de pass. Li schiet op doel. Khunsuthi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khunsuthi probeert naar een medespeler te passen. bin Saad probeert de bal met de borst te controleren. Pinthong onderschept slim de pass. Pinthong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lovervwe147 - besbes 2:0

85e minuut.
Dusitwilai is nu in balbezit. Dusitwilai geeft een lange en hoge pass. Mun heeft problemen om de bal te vangen. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lovervwe147 - besbes 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lovervwe147 48%, besbes 52%.
lovervwe147 - besbes 3:0