Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FooN kaitokung
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Charoensabmahk rent richting de bal. Charoensabmahk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kiam de bal. Fangda Dechakup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiam geeft een lange en hoge pass. Baifeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Uchin is nu in balbezit. Kongjaroen is nu in balbezit. Kongjaroen probeert naar een medespeler te passen. Chawla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fangda Dechakup rent richting de bal. Sinklud onderschept slim de pass. Sinklud passt de bal met de wreef. Chawla is nu in balbezit. Chawla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FooN - kaitokung 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FooN 59%, kaitokung 41%.
FooN - kaitokung 0:1

47e minuut.
Kiam met een snelle inworp. Jitwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Phimrod begaat een overtreding. Phimrod krijgt een gele kaart. Jitwiset is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fangda Dechakup met een snel genomen vrije trap. Ritphayom bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritphayom haalt uit met een fantastische trap. Sailom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FooN - kaitokung 1:1

48e minuut.
Uchin is nu in balbezit. Uchin probeert naar een medespeler te passen. Phimrod is nu in balbezit. Ritphayom is nu in balbezit. Ritphayom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Silpa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomo met een snelle inworp. Jitwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitwiset draait met de bal, schiet en ... Sailom bokst de bal weg.

73e minuut.
Chawla is nu in balbezit. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud passt de bal in één keer door. Ritphayom is nu in balbezit. Ritphayom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FooN - kaitokung 2:1

79e minuut.
Phi Sua geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuo chuan met de inworp. Jitwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitwiset geeft een hoge lob. Sailom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Tomo kopt de bal weg. Daar is Uchin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritphayom probeert naar een medespeler te passen. Jitwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitwiset schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FooN 35%, kaitokung 65%.
FooN - kaitokung 2:1