Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khom yutthana
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Yuansheng met een sublieme pass. Beihong is nu in balbezit. Beihong geeft een hoge lob. Shinawatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinawatra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pinkaew kopt de bal weg. Klungelig pakt Tingwei de bal. Shinawatra begaat een overtreding. Shinawatra krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt Yuansheng de bal. Yuansheng speelt de bal door. Pinkaew met een sublieme pass. Shinawatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinawatra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tingwei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Raksombat met een snelle inworp. Pinkaew rent richting de bal. Pinkaew geeft een lange en hoge pass. Paal!

37e minuut.
Mun rent richting de bal. Fei rent richting de bal. Fei probeert naar een medespeler te passen. Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Taepanich rent richting de bal. Taepanich geeft een lange en hoge pass. Shinawatra probeert de bal aan de voet te houden. Pinkaew is nu in balbezit. Pinkaew draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khom 39%, yutthana 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
khom - yutthana 0:0

48e minuut.
Mun verovert de bal door een tackle van achteren. Mun probeert naar een medespeler te passen. Shinawatra is nu in balbezit. Shinawatra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
khom - yutthana 1:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakunsirisombat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rakdhuma rent richting de bal. Pinkaew onderschept slim de pass. Pinkaew geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Khumkerd probeert naar een medespeler te passen. Yuansheng rent richting de bal. Yuansheng probeert naar een medespeler te passen. Shinawatra heeft problemen om de bal te vangen. Shinawatra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
khom - yutthana 2:0

83e minuut.
Tang met een sublieme pass. Raksombat is nu in balbezit. Khumkerd maakt een afschuwelijke overtreding. Khumkerd krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Mun passt de bal met de wreef. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich speelt de bal door. Shinawatra rent richting de bal. Shinawatra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
khom - yutthana 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khom 38%, yutthana 62%.
khom - yutthana 3:0