Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FooN besbes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Tang is nu in balbezit. Jitwiset legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jitwiset probeert naar een medespeler te passen. Sangkaew legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FooN - besbes 0:1

12e minuut.
Rojjaroen kopt de bal weg. Inworp. Erwei met een snelle inworp. Sangkaew rent richting de bal. Sangkaew geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tongsukkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidong rent richting de bal. Haidong passt de bal in één keer door. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Haidong geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuo chuan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jitwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitwiset geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wisutratsami bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuo chuan is nu in balbezit. Wisutratsami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuo chuan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Sangkaew probeert naar een medespeler te passen. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang schiet op doel. Kaewmoon rent richting de bal. Kaewmoon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jitwiset kopt de bal weg. Shoou is nu in balbezit. Wisutratsami rent richting de bal. Ritphayom bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritphayom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FooN 58%, besbes 42%.
FooN - besbes 0:1

60e minuut.
Tomo geeft een lange en hoge pass. Wisutratsami bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuo chuan onderschept slim de pass. Haidong bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidong passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Blinkadee geeft een lange en hoge pass. Inworp. Siriattana met een snelle inworp. Sangkaew is nu in balbezit. Sangkaew draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FooN - besbes 0:2

88e minuut.
Tongsukkaew rent richting de bal. Sangkaew rent richting de bal. Sangkaew probeert naar een medespeler te passen. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FooN 56%, besbes 44%.
FooN - besbes 0:2