Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
besbes FooN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 13.5
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Daar is Jitwiset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritphayom rent richting de bal. Haidong begaat een overtreding. Haidong krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Jitwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritphayom bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitwiset is nu in balbezit. Ritphayom rent richting de bal. Ritphayom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Sangkaew de bal. Fangda Dechakup rent richting de bal. Sangkaew begaat een overtreding. Sangkaew krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: besbes 52%, FooN 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
besbes - FooN 0:0

55e minuut.
Fangda Dechakup bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangda Dechakup passt de bal zonder na te denken. Daar is Mali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritphayom is nu in balbezit. Ritphayom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
besbes - FooN 0:1

72e minuut.
Tang is nu in balbezit. Sangkaew rent richting de bal. Tang rent richting de bal. Sangkaew is nu in balbezit. Sangkaew haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kaewmoon rent richting de bal. Blinkadee bereikt de bal nog maar net als eerste. Blinkadee geeft een lange en hoge pass. Kaewmoon rent richting de bal. Kaewmoon geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fangda Dechakup is nu in balbezit. Sangkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangkaew passt de bal zonder na te denken. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang haalt uit met een fantastische trap. Baifeng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: besbes 57%, FooN 43%.
besbes - FooN 0:1