Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kaitokung lovervwe147
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Kongjaroen passt de bal zonder na te denken. Li is nu in balbezit. Silpa begaat een overtreding. Silpa krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Phi Sua geeft een lange en hoge pass. Maneechote rent richting de bal. Maneechote speelt de bal door. Pinthong rent richting de bal. Pinthong schiet op doel. Sailom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Phimrod bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiam-Woon verovert de bal door een tackle van achteren. Pinthong bereikt de bal nog maar net als eerste. Li is nu in balbezit. Li schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kiam met een snelle inworp. Phimrod is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiam-Woon. Kiam-Woon krijgt een gele kaart. Phimrod is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Phimrod met een snel genomen vrije trap. Dakang heeft problemen om de bal te vangen. Chawla rent richting de bal. Chawla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kongjaroen is nu in balbezit. Kongjaroen passt de bal met de wreef. Maneechote heeft problemen om de bal te vangen. Pinthong rent richting de bal. Pinthong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kaitokung - lovervwe147 0:1

17e minuut.
Charoensabmahk verovert de bal door een tackle van achteren. Charoensabmahk met een sublieme pass. Li is nu in balbezit. Li schiet op doel. Sailom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kaitokung - lovervwe147 0:2

40e minuut.
Sinklud is nu in balbezit. Sinklud passt de bal in één keer door. Chawla rent richting de bal. Chawla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kaitokung - lovervwe147 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaitokung 69%, lovervwe147 31%.
kaitokung - lovervwe147 1:2

52e minuut.
Kiam-Woon rent richting de bal. Kiam-Woon geeft een lange en hoge pass. Charoensabmahk rent richting de bal. Pinthong verovert de bal door een tackle van achteren. Pinthong schiet op doel. Sailom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Haili geeft de bal voor. Phimrod probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinthong bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinthong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Maneechote is nu in balbezit. Maneechote geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Phi Sua de bal onder controle te krijgen. Li rent richting de bal. Li draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Charoensabmahk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cunnan met een snelle inworp. Pinthong rent richting de bal. Pinthong geeft een hoge lob. Sailom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Haili met een snelle inworp. Maneechote bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneechote met een sublieme pass. Pinthong is nu in balbezit. Pinthong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaitokung 83%, lovervwe147 17%.
kaitokung - lovervwe147 1:2