Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lovervwe147 khom
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


35e minuut.
Beihong probeert naar een medespeler te passen. Pinkaew rent richting de bal. Pinkaew met een sublieme pass. Shinawatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinawatra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lovervwe147 - khom 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lovervwe147 53%, khom 47%.
lovervwe147 - khom 0:1

48e minuut.
Shinawatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiam-Woon verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkaew begaat een overtreding. Pinkaew krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Woon is nu in balbezit. Kiam-Woon geeft een lange en hoge pass. Li rent richting de bal. Pinthong bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinthong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Beihong bereikt de bal nog maar net als eerste. Beihong geeft een lange en hoge pass. Sakunsirisombat kopt de bal weg. Shinawatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinawatra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lovervwe147 - khom 0:2

73e minuut.
Sakunsirisombat rent richting de bal. Sakunsirisombat met een sublieme pass. Shinawatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinawatra haalt uit met een fantastische trap. Tongdee probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dingde rent richting de bal. Dingde passt de bal met de wreef. Dusitwilai probeert de bal aan de voet te houden. Li is nu in balbezit. Li draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kam Hua raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taepanich komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Sakunsirisombat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakunsirisombat geeft een hoge lob. Shinawatra rent richting de bal. Shinawatra schiet op doel. Tongdee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lovervwe147 - khom 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lovervwe147 48%, khom 52%.
lovervwe147 - khom 0:3