Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
besbes ซศ๋ศ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Siriattana kopt de bal weg. Changhui rent richting de bal. Changhui met een sublieme pass. Tang is nu in balbezit. Tang draait met de bal, schiet en ... Dingde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Sirisayun is nu in balbezit. Sirisayun draait met de bal, schiet en ... Mali probeert de bal met de borst te controleren. Zhi is nu in balbezit. Zhi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: besbes 47%, ซศ๋ศ 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
besbes - ซศ๋ศ 0:0

59e minuut.
Hongkajorn is nu in balbezit. Hongkajorn met een sublieme pass. Sirisayun is nu in balbezit. Sirisayun draait met de bal, schiet en ... Khunsuthi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Maneechote is nu in balbezit. Haidong rent richting de bal. Haidong met een sublieme pass. Sangkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangkaew schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
besbes - ซศ๋ศ 1:0

78e minuut.
Erwei probeert naar een medespeler te passen. Changhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Srisa onderschept slim de pass. Sangkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangkaew draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: besbes 43%, ซศ๋ศ 57%.
besbes - ซศ๋ศ 1:0