Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kaitokung yutthana
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Woon geeft een hoge lob. Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich passt de bal met de wreef. Rakdee is nu in balbezit. Rakdee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kaitokung - yutthana 0:1

17e minuut.
Sinklud rent richting de bal. Chawla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud is nu in balbezit. Chawla rent richting de bal. Chawla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kaitokung - yutthana 1:1

26e minuut.
Sailom probeert naar een medespeler te passen. Chawla heeft problemen om de bal te vangen. Sinklud is nu in balbezit. Chawla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kaitokung - yutthana 2:1

32e minuut.
Rakdhuma probeert naar een medespeler te passen. Kongjaroen heeft problemen om de bal te vangen. Pipatseridhuma is nu in balbezit. Rakdee rent richting de bal. Rakdee schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Sinklud met een snelle inworp. Pipatseridhuma is nu in balbezit. Pipatseridhuma passt de bal in één keer door. Taepanich geeft een lange en hoge pass. Sailom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kaitokung - yutthana 2:2

37e minuut.
Charoensabmahk is nu in balbezit. Charoensabmahk passt de bal in één keer door. Daar is Phimrod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipatseridhuma is nu in balbezit. Pipatseridhuma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sinklud rent richting de bal. Sinklud speelt de bal door. Chawla rent richting de bal. Chawla draait met de bal, schiet en ... Janrung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kaitokung - yutthana 3:2

45e minuut.
Chawla verovert de bal door een tackle van achteren. Fei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawla verovert de bal door een tackle van achteren. Sinklud rent richting de bal. Sinklud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaitokung 51%, yutthana 49%.
kaitokung - yutthana 3:2

50e minuut.
Tingwei geeft een lange en hoge pass. Uchin kopt de bal weg. Daar is Khumkerd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chawla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tingwei passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sinklud de bal. Wat een zware overtreding van Tingwei ... Strafschop! Tingwei krijgt een gele kaart. Sinklud moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sinklud kan niet meer verder spelen. Sae-Hua komt het veld opgelopen. Chawla legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
kaitokung - yutthana 4:2

56e minuut.
Pipatseridhuma kopt de bal weg. Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin maakt een afschuwelijke overtreding. Uchin krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Klungelig pakt Woon de bal. Rakdhuma rent richting de bal. Shoou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rakdhuma raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Charoensabmahk passt de bal met de wreef. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua passt de bal zonder na te denken. Chawla rent richting de bal. Chawla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kaitokung - yutthana 5:2

85e minuut.
Kiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiam speelt de bal door. Fei probeert de bal aan de voet te houden. Chawla is nu in balbezit. Chawla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kaitokung - yutthana 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaitokung 41%, yutthana 59%.
kaitokung - yutthana 6:2