Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khom FooN
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Raksombat met de inworp. Pinkaew is nu in balbezit. Pinkaew geeft de bal voor. Sakunsirisombat is nu in balbezit. Sakunsirisombat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Yuansheng trapt de bal weg. Pinkaew kopt de bal weg. Chaoyi kan de bal niet met de borst controleren. Shinawatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinawatra draait met de bal, schiet en ... Baifeng bokst de bal weg.

10e minuut.
Tongsukkaew raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rojjaroen komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Rojjaroen geeft een hoge lob. Kuo chuan rent richting de bal. Kuo chuan passt de bal zonder na te denken. Jitwiset rent richting de bal. Jitwiset schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mun rent richting de bal. Rojjaroen onderschept slim de pass. Rojjaroen probeert naar een medespeler te passen. Ritphayom is nu in balbezit. Ritphayom draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
Fangda Dechakup is nu in balbezit. Pinkaew rent richting de bal. Fangda Dechakup begaat een overtreding. Pinkaew is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yuansheng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baifeng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jitwiset kopt de bal weg. Baifeng bokst de bal weg. Rojjaroen rent richting de bal. Shinawatra verovert de bal door een tackle van achteren. Shinawatra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
khom - FooN 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khom 50%, FooN 50%.
khom - FooN 1:0

64e minuut.
Fangda Dechakup bereikt de bal nog maar net als eerste. Beihong verovert de bal door een tackle van achteren. Beihong geeft een hoge lob. Shinawatra rent richting de bal. Shinawatra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mun met een sublieme pass. Pinkaew is nu in balbezit. Pinkaew met een sublieme pass. Shinawatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinawatra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
khom - FooN 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khom 31%, FooN 69%.
khom - FooN 2:0